Hororski izgled lica Antoinea Griezmanna u 58. minuti

Kao da se sprema nekoga ubiti

Hororski izgled lica Antoinea Griezmanna u 58. minuti

Edmir Škorić

Antoine Griezmann nije igrač koji će lako prihvatiti da ga zamijenite nakon nepunih sat vremena igre, pa je tako bio jako ljut u subotu navečer.

Griezmanna je zamijenio Luis Suarez na gostovanju Barcelone kod Mallorce u 57. miniuti i pri rezultatu 2:0 za Katalonce, ali francuski napadač bio je vidno ljut i razočaran.

Dok je sjedio na klupi, kamera je snimila njegov izraz lica i izgleda kao lice serijskog ubice, ali na kraju se morao pomiriti s tim da je vrijeme da i Suarez nakon toliko vremena malo osjeti igru.

Barcelona je na kraju slavila s 4:0 i ima pet bodova više od Real Madrida, koji doduše kasnije danas dočekuje Eibar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Ako je ina koga bio ljut Grizman je mogao i morao biti ljut samo na SAMOG SEBE. Do izmjene, nije ga ni bilo na tetenu, nigdje ga u napadu, još manje u odbrani, drugim riječima, proveo je 57 minuta lagane šetnje po terenu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije