Fotografije otkrivaju sve: Horor u Humskoj, pretučeni i sprženi napustili stadion
Žestoka tuča na tribini na kojoj se nalaze navijači Partizana. Još uvijek nije poznato kako je došlo do sukoba (Foto: O. Bunić/RAS Srbija)

Žestoka tuča na južnoj tribini

Fotografije otkrivaju sve: Horor u Humskoj, pretučeni i sprženi napustili stadion

Endin Čaušević

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde trenutno igraju derbi 22. kola srbijanske Superlige koji je obilježila tuča navijača u prvom dijelu utakmice. Naime, sredinom prvog dijela nastao je pravi haos na južnoj tribini gdje su navijači Partizana, te je došlo do velike tuče. 

Nakon toga policija je izvela grupu navijača sa stadiona, a srbijanski mediji još uvijek ne znaju da li se radi o navijačima Partizana ili Zvezde.

Pretučeni i sprženi od baklji sprovedeni su sa stadiona, a jednom od navijača ljekari se bore za život. Strašne slike sa beogradskog derbija.

Foto: O. Bunić/RAS Srbija

Foto: O. Bunić/RAS Srbija

Foto: O. Bunić/RAS Srbija

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Foto: O. Bunić/RAS Srbija

Top Komentari

infinity2612
Ovi srbi fakat nisu normalan narod
43 6
Gari Garinča
Ovakvi derbiji su izgubili svaki smisao.
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi