Fotografije Salaha jako zabrinule navijače Liverpoola
Salah je stigao na okupljanje reprezentacije Egipta, ali mogao je samo posmatrati trening

Zbog povrede članka neće zaigrati za reprezentaciju

Fotografije Salaha jako zabrinule navijače Liverpoola

S. Pašalić

Mohamed Salah je otputovao na pripreme reprezentacije Egipta uoči dva meča kvalifikacija Afričkog kupa nacija protiv Kenije i Komora.

Ipak, jučer je stigla informacija da igrač Liverpoola ipak neće zaigrati u ove dvije utakmice zbog povrede članka.

Salah je nastupio u nedjelju u derbiju protiv Manchester Cityja i iz igre je izašao u 87. minuti, a nakon završetka meča je teren napustio sa kesom leda na svojoj nozi.

Egipćanin je početkom prošlog mjeseca zaradio istu povredu u meču protiv Leicestera zbog čega je propustio derbi na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda.

Nakon toga on se vratio i odigrao je nekoliko utakmica, ali sada je obnovio povredu.

Ono što je još više zabrinulo navijače Liverpoola je fotografija Salaha sa okupljanja reprezentacije Egipta gdje se vidi da on ima zaštitnu čizmu na svojoj nozi pa oni sada strahuju da bi igrač Redsa mogao propustiti neke utakmice koje slijede nakon obaveza u reprezentaciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi