Salah i Robertson zbog iste povrede propuštaju utakmice svojih reprezentacija
Salah je obnovio svoju povredu

Zabrinutost u Liverpoolu

Salah i Robertson zbog iste povrede propuštaju utakmice svojih reprezentacija

S. Pašalić

Liverpool je u nedjelju odigrao derbi protiv Manchester Cityja i slavio sa 3:1, a nakon toga su mnogi igrači ovog tima otišli na okupljanje svojih reprezentacija.

Bio je to slučaj i sa Mohamedom Salahom i Andyjem Robertsonom. Salah je trebao nastupiti za Egipat u mečevima kvalifikacija Afričkog kupa nacija protiv Kenije i Komora, a Robertson je trebao igrati za Škotsku u mečevima kvalifikacija za EP protiv Kipra i Kazahstana.

Ipak, to se neće desiti i oni će propustiti ove utakmice zbog povrede članka. Oba igrača su nastupila u meču protiv Cityja, ali je u međuvremenu došlo do povreda.

Salah je još prošlog mjeseca zadobio ovu povredu u meču protiv Leicestera, a ona se u međuvremenu obnovila pa on neće zaigrati u dresu reprezentacije.

Kada je riječ o Robertsonu, on je upitan i za meč koji Liverpool igra nakon reprezentativne pauze u gostima protiv Crystal Palacea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi