France Football: Real nudi bogatstvo PSG-u za Mbappea!

Kraljevi žele da kupe Francuza

France Football: Real nudi bogatstvo PSG-u za Mbappea!

E. Škorić

Kylian Mbappe, talentovani francuski napadač, velika je želja Real Madrida.

Nikome, pa ni Realu neće biti lako kupiti igrača koji je ključan u timu PSG-a, ali Kraljevi su spremni da ponude rekordan iznos za fantastičnog napadača.

Ugledni France Football danas ekskluzivno donosi priču o ponudi Reala za Mbappea, a ona navodno iznosi čak 280 miliona eura.

Ukoliko se transfer na ljeto ostvari, Mbappe će postati najplaćeniji igrač svijeta, a trenutno tu poziciju drži Neymar, koji je plaćen 222 miliona eura, kada je u PSG došao iz Barcelone.

Mbappe će biti priča ljeta, a Real već sada radi na njegovom dovođenju. Povratak Zinedinea Zidanea u Madrid označio je i početak stvaranja nove ere Galaktikosa. Uz Mbappea, na listi želja su još neki veliki igrači, ali Mbappe je definitivno prva i glavna opcija za španskog velikana.

PSG spreman pustiti Mbappea u Real Madrid, ali samo pod jednim uslovom!

Prema navodima inostranih medija, PSG želi da pokuša sklopiti pakt sa Real Madridom oko dovođenja sjajnog Francuza.

Oni Mbappea žele zadržati u svom timu, ali znaju da će to biti veoma teško, jer je igrač navodno izrazio želju za prelaskom u Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako navode mediji u Francuskoj, PSG je ponudio Realu da potpišu Mbappea, ali da da odustanu od dovođenja Luke Jovića i Matthijs de Ligt.

Ova dva igrača, koja nastupaju za Eintracht i Ajax, će narednog ljeta gotovo sigurno napraviti velike transfere, a upravo bi PSG želio da ih dovede u svoju ekipu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi