Da li se sprema veliki transfer: Pjanićev menadžer s razlogom ucjenjuje Juventus?

Ima važeći ugovor sa Starom damom

Da li se sprema veliki transfer: Pjanićev menadžer s razlogom ucjenjuje Juventus?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić mogao bi na ljeto napustiti Juventus. Pjaniću ide sjajno u Staroj dami, ali već odavno se povezuje sa Real Madridom.

Sada je to još izglednije, s obzirom na povratak u Madrid Zinedina Zidanea.

Pjanić ugovor sa Juventusom ima do 2023. godine, no italijanski mediji pišu da je njegov menadžer Fali Ramadani 'ucjenjuje' lidera Seria A.

Navodno, Ramadani traži novi i poboljšani ugovor ukoliko Juve želi zadržati Pjanića, ili će u suprotnom krenuti u pregovore sa Realom.

Već ranije se spominje da bi Juventus od Reala tražio 80 miliona eura odštete, ali da li će išta od toga biti ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je član Juventusa već treću sezonu. Sa torinskim timom je dominantan u Italiji i zajedno jure ka trećoj tituli prvaka.

Ukupno je Pjanić u dresu Bianconera odigrao 135 utakmica i postigao je 19 pogodaka, od čega je četiri zabio ove sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Pjanke, navikao si na titule ;) Predji u Barselonu ili Man Siti.
1 3
mer12
Nadam se da ostaje u Juventusu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi