14

Komentari (14)

Ante G.
Staviti Dzeku i Salaha u jednu recenicu je bogohuljenje! Koji crni Dzeko, kakvi bakraci...
Bhf
Mozda bi mogao staviti Modrica u istu recenicu,pa da ga malo Dzeki po.Majku vam ustasku mrzite sve sto je bosansko.
Ante G.
@Bhf Kakve veze ovo ima sa Modricem, sa ustasama... Je li moguce da ljudi ovdje sve zivo gledaju kroz prizmu nacionalizma? Ako kazem da meni licno Dzeko ne moze biti poredjen sa Salahom, koji je svjetska klasa, ne znam odakle sada zdrav razum moze izvuci neku nacionalisticku pricu? Treba sada da pazim, ako igra Djokovic protiv Nadala, da na tiket ne igram Nadala... I to je ustasluk!?
sargan74
Od**** vise na kamenjar,ko tebe nesto pita pogani smradu
tbra
Dzeko nije svjetska klasa? Pa pogledaj malo brojke i statistike, do tad pametnije bi ti bilo da sutis. Ako jedan Totti kaze da je klasa onda nemas pravo glasa.
kenny
@tbra Samo ga ignorisi *****cic je toliko isfrustriran da mu je zivotni cilj biti provokator preko interneta. Ustaski smrad kad te prodje na ulici samo spusti glavu, to su cuvene picke.
Ake72
Ja sam Bosanac i potpuno si u pravu.Dzeko -Salah,kao Dzeko i ja .Salah 100 000 000,Dzeko 5 000 000 ,ja 1 evr
King_Kenny
"O sutrašnjem duelu Intera i Rome pričao je i legendarni Francesco Totti..." ...a sta igraju Inter i Roma? stoni tenis italijanska liga?
Tas14
Totti je na aparatima vec dugo vremena jer ga je Dzeko umalo presiso…
Lenox
Nevjerovatno kakvih debila piše na ovom portalu
salt_city
Dzeko je jedan od najboljih napadaca evrope zadnjih 15 godina, ali sto se tice Rome ne moze s Tottijem u istu recenicu..
Lenox
Daleko je Džeko od top igrača, pogotovo zadnjih 15 godina. Džeko je dobar, ali on nikad nije igro u velikim ekipama kao Liverpool, Manchester United, Barcelona, Real ili Bayern, koji su osvajali LP zadnjih 15 godina. Inter i City su jaki klubovi, ali nisu top nivo kao nabrojani. Plus drugi napadači imaju bolju statistiku od njega. Nemoj samo zato što je Bošnjo.
Dasler
@Lenox O čemu ti bolan? Džeko nije top igrač? Odlika top igrača je igrati za Liverpool, Uniterd, Barsu itd?
Pa Džeko je osvojio sa Wolfsburgom historijsku titulu, sa City-jem dvije titule prvaka Engleske i tri kupa, sa Interom Supercoppa i sve su prilike da bude prvak Italije. O čemu ti pričaš, čitav fudbalski svijet kaže za Edina da je svijetska klasa.. Svakakvih debila ovdje...
GoonerKix
Naravno da ne može. Da je igrao citav zivot za Romu ko Totti onda bi bio veća legenda od Tottija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.