8

Komentari (8)

Jasminn
On njega ne vidi kao zamjenu za Busketca. A ostale dvije pozicije mladi Gavi i Pedri koji ce biti forsirani. Tesko da ces ti dobiti minute
DadiG
Neka ovaj portal pronadje svoje vlastite priloge o tome kako je Pjanić oduševio Xavia, kako je Xavi šokiran Pjanićevim radom i talentom, kako Xavi uveliko računa na Pjanića…
Benz
Koba84
Umjesto u Milanu da si legenda a uzimo bi svakako iste pare ovako ce ti ostat duzni a kao igrac otices u MLS ili tamo u amirate i bices zaboravljen.
atomskimrav
Velika greška Kessija sto nije potpisao produženje ugovora aa Milanom, ovaj Xavi samo hvali igrace koji su konstantno na klupi i koji dobijaju sanse malo ili nikako. Ista stvar je bila i sa Pjanicem.
user1666374721
Zovi Pjanića, da ti osigura mjesto u timu za sljedeću sezonu, a može ti i dati savjet kako se on borio s tim problemom koji imaš.
RuthlessDyni
Bahati Kessie dodatno trenirao. Sramota!
Realno01
Cekat ces ti ljudino jos dok je Buskets tu. Barca ima prestrasan tim ali ali..... Velika mahana Xavia sto toliko vjeruje starcima poput Buskatsa,Albe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.