Franck Ribery je kasno sinoć doživio saobraćajnu nesreću

U noći sa nedjelje na ponedjeljak

Franck Ribery je kasno sinoć doživio saobraćajnu nesreću

Edmir Škorić

Iskusni Francuz stigao je u bolnicu s povredama glave.

Saobraćajna nesreća dogodila se u noći sa nedjelje na ponedjeljak, nakon što je automobil u kojem je bio suvozač udario u semafor.

Nesreća se dogodila u tri sata iza ponoći na nekih 40-ak kilometara od Salerna, grada u kojem boravi i igra nekadašnja zvijezda Bayerna iz Minhena.

Nakon što se vratio kući, 38-godišnji Ribery je ipak prevezen u bolnicu, a klub mu je odlučio dati nekoliko dana slobodno kako bi se oporavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ribery je prošlog ljeta kao slobodan igrač stigao u Salernitanu, pošto mu je prethodno istekao ugovor s Fiorentinom.

Trenutno je saigrač našeg Milana Đurića, a njegov tim je zakovan za dno Serije A i sa veoma malim izgledima da ostane u ligi.

Top Komentari

HusoNKZ
Brz oporavak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti