Sad je već jasnije koga Deschamps čuva za Grbavicu, protiv Kazahstana niz zvijezda završilo na klupi

Franuzi gostuju Kazahstanu

Sad je već jasnije koga Deschamps čuva za Grbavicu, protiv Kazahstana niz zvijezda završilo na klupi

Admin Čaušević

Francuska od 15 sati po centralnoevropskom vremenu gostuje Kazahstanu, dok će u srijedu 31. marta igrati na Grbavici protiv Bosne i Hercegovine. 

Didier Deschamps je proteklih dana iznio niz žalopajki na raspored svog tima i dugo putovanje te je najavio kalkulacije u sastavu za meč na Astana Areni.

Od zvučnih imena na klupi su ostali Kylian Mbappe, Olivier Giroud, Benjamin Pavard, Raphael Varane, Kingsley Coman te Lucas Hernandez pa će Deschamps njih sačuvati za susret sa Zmajevima.

Od prve minute protiv Kazahstana će u formaciji 4-2-3-1 igrati Lloris, Digne, Lenglet, Zouma, Dubois, Pogba, Ndombele, Martial, Griezmann, Lemar i Dembele koji bi trebao biti najistureniji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

S druge strane za Kazahstan nastupaju Mokin, Bystrov, Yerlanov, Mally, Alip, Vallullin, Muzhikov, Tagybergen, Vassilljev, Nurgaliyev i Fedin.

Utakmicu sude arbitri iz Bjelorusije načelu sa Aleksejem Kulbakovim.

Top Komentari

unioni
Lik ih cuva kao da igra protiv Njemacke/Spanije/Turske itd, a ne protiv BiH
8 1
user1578225131
A što nas se Francuzi boje??? A novinari nas lože ovih dana,kako Deschamp ovo,Deschamp ono,mi ako izvučemo remi,to će nam biti najbolji rezultat u posljednjih 4-5 godine. Francuska ima jedan,ako ne i najjači sastav u Evropi,a i Svijetu,a mi nekada bili 13.na Svjetskoj rang listi,a sada se borimo da uđemo u TOP 50,i dok su lopovi i u cijelokupnoj državi i savezi,mi se možemo samo da nadamo osvajanju 1.mjesta u Ligi B,Lige Nacija. Poz!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi