Deschamps pokušava motivisati Mbappea prije dolaska na Grbavicu: "On je svjestan toga..."

Nije se sinoć proslavio protiv Ukrajine

Deschamps pokušava motivisati Mbappea prije dolaska na Grbavicu: "On je svjestan toga..."

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je osvojila bod na gostovanju u Finskoj (2:2) na početku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su uspjeli izbjeći poraz kada je Miroslav Stevanović postigao gol pet minuta prije kraja za 2:2. No, u drugom kolu kvalifikacija očekuje nas mnogo teži posao jer naredne srijede na Grbavici nam gostuje Francuska.

Aktuelni prvaci svijeta sinoć nisu blistali na svom terenu protiv Ukrajine jer su osvojili samo bod (1:1). Priliku za popravni imaju u subotu na gostovanju protiv Kazahstana od 18 sati, a u istom terminu BiH će igrati prijateljski meč protiv Kostarike.

Nakon toga naredne srijede očekuje nas okršaj protiv Trikolora od 20:45 sati i čini se da će oni istrčati na teren u najjačem sastavi. Selektor Didier Deschamps bio je nezadovoljan igrom svog tima protiv Ukrajine, a posebno se isticao Kylian Mbappe.

Francuski mediji pišu da je Deschamps na press konferenciji nakon meča na jasan način pokušao da probudi Mbappea pred mečeve protiv Kazahstana i BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"On je svjestan da nije igrao dobro. Ima još vremena da to promijeni u narednim utakmicama", rekao je Deschamps.

Ukrajinci su sinoć u potpunosti zaustavili Mbappea, a da li će naša odbrana biti u stanju da to uradi ukoliko on bude igrao na Grbavici ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

user1614932756
Ovaj causevic se drogira bogami,dole na ovoj vijesti sto je rekao trener francuske da ce bosna gledati kako oni igraju u nedjelju(causevic pisao taj clanak)a ovdje bosna igra prijateljsku u subotu a i francuska svoju utakmicu u subotu haahhahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti