Xavija pitali za Mbappea, a on se na ljutio: "Imate li nekih drugih imena?"

Nije mu se svidjelo pitanje

Xavija pitali za Mbappea, a on se na ljutio: "Imate li nekih drugih imena?"

Endin Čaušević

Trener Barcelone, Xavi Hernandez, održao je press konferenciju pred sutrašnju utakmicu protiv Napolija.

Katalonski klub igra na svom terenu prvi meč šesnaestine finala Evropske lige protiv Napolija, a utakmica na stadionu Camp Nou počinje u 18:45 sati.

Pred ovu utakmicu danas je u taboru Barcelone održana i press konferencija, a prisutnim novinarima obratio se trener ovog tima Xavi.

Xavi je govorio o sutrašnjem protivniku Napoliju, ali potom je jedan od novinara postavio pitanje kako komentariše sinoćnju pobjedu PSG-a i gol Kyliana Mbappea, a njemu se to nije baš svidjelo.

"Mbappe? Neću sada pričati o Mbappeu. Imate li drugih imena? Dajte me pitajte nešto o Ferranu Torresu ili Pedriju. Mbappe je sjajan igrač poput Messija i Neymara. Ljuti me što nismo u istom takmičenju, ali neću o njemu", rekao je Xavi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je poručio da ga frustrira što Barcelona nije ostala u Ligi prvaka.

"Želimo biti u Ligi prvaka. Gledali smo jučer utakmice i to nas frustrira, ali moramo se sad dokazati u Evropskoj ligi. Osvajanje Evropske lige osiguralo bi nam plasman u Ligu prvaka iduće sezone", dodao je trener Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1618268465
Sve je super ako se "na ljutio". Pismenost na nivou...bravo
2 0
Goran86
Jeli pokosio travnjak Camp Nou bolje da su ga to pitali ?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi