Francuzi otkrili ko forsira transfer Mbappea iz PSG-a u Real!
Fantastični napadač je sa samo 20 godina jedan od najboljih na svijetu. Svoj vrhunski talenat dokazuje iz utakmice u utakmicu (Foto: EPA)

U konstantnim je pregovorima sa Realom

Francuzi otkrili ko forsira transfer Mbappea iz PSG-a u Real!

M. Šljivak

Kylian Mbappe konstantno se povezuje sa prelaskom iz PSG-a u Real Madrid.

Ugledni France Football ekskluzivno je donoio priču o ponudi Reala za Mbappea, a ona navodno iznosi čak 280 miliona eura.

Međutim, Kraljevi su se ubrzo oglasili i istakli su kako nema istine u svim špekulacijama, no francuski mediji ne prestaju da donose informacije o potencijalnom transferu.

Tako se danas u tamošnjim medijima moglo pročitati da je otac zvijezde PSG-a Wilfried u konstantnim pregovorima sa madridskim timom i da je upravo on taj koji forsira prelazak u Real.

Međutim, Kylian ne želi otići iz kluba. Njemu je cilj da popravi utisak sa klubom u Ligi prvaka i nema namjeru da igdje ide.

Kylian Mbappe je sasvim jasan

Mbappe je u razgovoru za Telefoot bio sasvim jasan. Ostaje u PSG-u i naredne sezone.

"Da, vjerujem da ću biti tu. Mogu čak reći da sam stoprocentno siguran"; rekao je Mbappe, te je dodao:

"Nakon svega što se desilo, čak i prije ovih zadnjih dešavanja, odluka je donijeta. Imamo toliko problema nakon eliminacije iz Lige prvaka i stvarno ne želim još pristajati na muku klubu oko moje situacije. Nema potrebe da se brinu, tu je sve jasno", rekao je Mbappe.

Podsjetimo, PSG je uspio da ispusti dva gola prednosti u dvomeču protiv Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka. U prvoj utakmici na Old Trafforddu su slavili sa 0:2, a kod kuće su doživjeli šok porazom od 1:3.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG će na kraju utjehu potražiti u domaćim trofejima. U Francuskoj su zaista neprikosnoveni i jedino ih svi porazi do kraja sezone mogu odvojiti od novog naslova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi