Francuzi već nagađaju šta će biti s Harisom Duljevićem

Stigao prošlog ljeta

Francuzi već nagađaju šta će biti s Harisom Duljevićem

A. Čaušević

Haris Duljević je od prošlog ljeta stanovnik Nimesa, ali prema najavama iz Francuske neće se dugo zadržati u gradu koji se nalazi u blizini Azurne obale. 

Kako piše francuski portal Onze Duljević se nalazi u grupi igrača koji imaju nesigurnu budućnost u dresu francuskog prvoligaša.

"Bosanski krilni fudbaler je razočarao u svojoj prvoj sezoni među krokodilima. To će natjerati klupsko rukovodstvo da razmisli o njegovom odlasku", piše spomenuti francuski medij.

Duljević je bio standardan u prvom dijelu sezone, uspio je upisati i tri asistencije, međutim početkom nove godine stigla je povreda pa je bh. reprezentativac pao u drugi plan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U 2020. godini je uspio upisati tri nastupa. Iako je imao slabu minutažu selektor Dušan Bajević ga je zvao za utakmice baraža koji je u međuvremenu prolongiran.

Inače, ovaj 26-godišnjak s Nimesom ima ugovor do 2022. godine. U Ligue 1 je stigao iz Dynamo Dresdena, a dojam je da je najljepši fudbal u karijeri igrao u Sarajevu. Još je bio član Olimpika i Čelika.

Top Komentari

Sarayevac
Posudba u Sarajevo, a sa njim bi mogli i Mujakić, Stanojević...
1 0
Derdiyok
Ma tivra se ti vamo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi