Bešić i Duljević po starim "lošim" navikama

Zabrinjavajuće pred utakmice baraža

Bešić i Duljević po starim "lošim" navikama

A. Čaušević

Dušan Bajević još uvijek nije objavio spisak igrača koji će nastupiti u baražu za Evropsko prvenstvo. 

Haris Duljević i Muhamed Bešić se nalaze u grupi fudbalera koji svoj fudbalski hljeb zarađuju u Ligama petice te su u eri Roberta Prosinečkog bili standardni reprezentativci BiH.

Kako Duljeviću tako i Bešiću posljednjih sedmica uopšte ne cvjetaju ruže jer osim što ne igraju, nema ih ni u protokolima za utakmice svojih timova.

Nimes je večeras poražen na gostovanju kod Metza s 2:1 i to je bila četvrta uzastopna ligaška utakmica na kojoj Duljević nije bio ni na klupi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Četvrtu prvenstvenu utakmicu u nizu na klupi nije bilo ni Bešića čiji je Sheffield United s minimalnih 1:0 pobijedio Norwich City.

Bešić je posljednji put igrao 25. januara kada je bio i strijelac u pobjedi nad Millwallom u FA Cupu, dok Duljević nije igrao od 5. febuara kada je dobio priliku protiv Dijona.

Top Komentari

Ale23
Kakav duljevic , meda ne moze frajer. U drugoj njemackoj klupa. U franciskoj u klubu koji je za druge lige mjesta nema. Frajer Dobar za nase lige ili neke lijeve. Ali u repki mjesta osim klupe nema,
8 1
K79
Kako je krenulo nece se baraz u martu ni igrati
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi