12

Komentari (12)

Mackintosh
Mrs napolje bordo-smrade crveniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahahahahahahaha
ViniJr
Kako ti se svidja rezultat degeneriče?
Tony_Montana
Kako se tebi svidja?
Shaba
Ovaj Cirjak i Suljic su nam iz utakmice u utakmicu igraci manje. Prvi cesto pravi kontre protivnicima svojim glupim potezima, mada ruku na srce zna i nasima ponekad dat dobru loptu u prostor. Drugi apsolutno nespremno izgleda, ne mogu se sjetit kad je zadnji dobar sprint napravio. Evo derbi svaki napad kad primi loptu,uspori, vuce se po terenu, kasni s pasom, da ne pricam o izgubljenim loptama gdje pravi kontre protivnicima. Fedja zna najbolje al mislim da bi puno brze i bolje igrali da pomenuta dvojka ostane na klupi.
SarajFK
To je taktika naseg duduka. Srljanje ko muhe bez glave. Cestitke komsijama na zasluzenoj pobjedi. MIRVICU JEBBAO TI DUDIC I HADZIC SVE STO TI PO KUCI HODA!!! Narkomaniji sa sjevera koja ovo podrzava zelim brzo ozdravljenje a ostalim glupanima koji ih slusaju ko ovce bez mozga zelim da postanu jos gluplji.
BogatiDijasporac
Pobjedi? Ja sam mislio da je Kenny degenerik, doduse i jeste, ali ti si za njega profesor.
King_Kenny
...ovaj Cirjak pojma nema,lik ima dvije lijeve noge,ne znam gdje ga pokupise...
user1652548615
Cuj dvije lijeve a lijevak covjek.I to da cujem hahahahhah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.