Frane Ikić ostaje na Grbavici

Produžena saradnja

Frane Ikić ostaje na Grbavici · Saznajemo

Edmir Škorić

Jedan od onih igrača kojima je završavao ugovor krajem maja bio je i stoper FK Željezničar Frane Ikić.

Ikić je u Željezničar stigao u januaru ove godine. Najprije na probni period, ali ubrzo je dobio povjerenje struke i ugovor do kraja sezone uz opciju produženja za dvije godine. 

Prema saznanjima portala SportSport.ba, Ikić je prije par dana, očekivano, dogovorio nastavak saradnje sa Plavima na dodatne dvije godine, pa će tako i naredne sezone nositi Željin dres.

Ikić je ponikao u dresu Zadra, a još je igrao za Rijeku, Koper i Cibaliju. U prvom dijelu ove sezone nastupao je za slovenskog drugoligaša Fužinar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjem dijelu sezone sakupio je dva nastupa u Premijer ligi, a po 90 minuta odigrao je u duelima sa Zvijezdom 09 i Tuzlom City. U oba navrata je Željo slavio i bez primljenog gola.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kerber
selji ikic a VELIKOM Sarajevu titula
1 4
SonPen1946
Cestitke,tako se to radi. Bravo željkane !Još da je kako platu isplatit to bi bilo vrh,ili bar kamatu isplatit,bilo sta.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti