Barcelona odradila još jedan sjajan posao: Xaviju stiže zvučna akvizicija i to besplatno

Objavljeni detalji dogovora

Barcelona odradila još jedan sjajan posao: Xaviju stiže zvučna akvizicija i to besplatno

Admin Čaušević

Andreas Christensen nije jedini koji će potpuno besplatno na ljeto stići u redove Barcelone. 

Španski i italijanski mediji izvještaju da je Barcelona završila još jedan sjajan posao i da je preostalo samo da se transfer ozvaniči.

Za Katalonce će od sljedeće sezone nastupati Franck Kessie koji iz Milana stiže kao slobodan igrač jer mu ugovor s Rossonerima ističe na kraju sezone.

Kessieja je prije svih u svojim redovima želio vidjeti PSG-a, pa se ovaj transfer može smatrati svojevrsnom osvetom Parižanima koji su prošlog ljeta Blaugrani ispred nosa oteli Wijnalduma.

Veznjak iz Obale Slonovače će s Barcelonom potpisati petogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati 6.5 miliona po sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, za Kessijea se sve promijenilo dolaskom Xavija na klupu koji je insistirao na njegovom dovođenju, dok je Ronald Koeman zahtjevao dovođenje Zakarije koji je prešao u Juventus.

Osim Christensena i Kessieja besplano na Nou Camp će stići Noussair Mazraoui iz Ajaxa i Cesar Azpilicueta iz Chelseaja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Hahahahahah Sve zvijezde jbt, od penzionera Azpilicuete do panja Christensena itd itd Ne zivete se vi dzaba barcasportbarcasport.ba
7 3
BogatiDijasporac
Bice ovo jaka odbrana jbt, vec im je sredina puna kreativnih igraca, ako ostane Dembele, potpise Haaland ... Jbg :)))
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi