Frank Lampard: Nekada moraš biti brutalno iskren
Razočaran je igrom svoje ekipe bio trener Chelseaja, Frank Lampard, koji nije krio nezadovoljstvo zbog rezultata.

Nakon debakla protiv Bayerna

Frank Lampard: Nekada moraš biti brutalno iskren

E. Oštraković

Nogometaši Chelseaja sinoć su doživjeli pravu katastrofu na domaćem terenu u okviru Lige prvaka.

Naime, pobjedu od čak 0:3 ostvarila je ekipa Bayerna na Stamford Bridgeu, te ja tako Chelsea pred eliminacijom već nakon prvog susreta.

Razočaran je igrom svoje ekipe bio trener Chelseaja, Frank Lampard, koji nije krio nezadovoljstvo zbog rezultata.

"Nekada moraš biti brutalno iskren. Nadigrali su nas poptuno. Razočaran sam našom igrom protiv njih, a ovo je bio pravi ispit. Moramo ovo prihvatiti i dobro pogledati sebe, nikog drugog. Imamo neke zacrtane ciljeve, te moramo da idemo prema njima", rekao je Lampard, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Za 90 minuta moramo pokazati više od onoga kako smo mi odigrali. Ako se ekipama Bayernove kvalitete pruži toliko prilika, naravno da će postići golove. U revanšu ćemo nešto pokušati, ali jasno je da imamo mnogo posla", završio je Frank Lampard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi