Posao Franka Lamparda je pod upitnikom
Foto - EPA

Problemi za menadžera Chelseaja

Posao Franka Lamparda je pod upitnikom

M. Šljivak

Frank Lampard i Chelsea igraju jako loše u posljednje vrijeme.

Nakon jako dobrog otvaranja sezone Chelsea je u posljednih sedam utakmica doivio čak četiri poraza uz jako lošu igru.

Rukovodstvo kluba do sada je stajalo iza Lamparda i podržavalo je njegov rad. Međutim, polako gubi povjerenje i kako tvrdi The Athletic, njegov posao na Stamford Bridgeu je doveden u pitanje.

Također, i ugledni italijanski novinar Fabrizio Romano navodi kako je Lampard u ozbiljnom problemu i da bi lako mogao izgubiti posao.

To će se sigurno i desiti ako se nastavi serija loših rezultata, a kao glavni kandidat za njegovog nasljednika navodi se Thomas Tuchel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lampard je na klupi Chelseaja od ljeta 2019. godine. Vodio je tim 80 puta i upsiao je 41 pobjedu, 17 remija i 22 poraza.

Chelsea je trenutno na osmom mjestu Premiershipa sa 26 osvojenih bodova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi