Frank Lampard traži strpljenje: Gradimo nešto...
(Foto: EPA)

Frank Lampard traži strpljenje: Gradimo nešto...

M. Šljivak

Era Franka Lamparda na klupi Chelseaja loše je počela.

U dva kola Premier lige osvojen je samo jedan bod i to danas protiv Leicestera na Stamford Bridgeu (1:1).

Lampard je nakon još jedne loše partije tražio strpljenje...

"Još je rano govoriti bilo šta. Moramo biti strpljivi i pokušati izgraditi nešto. Treba nam bolja završnica, mogli smo voditi dva ili tri razlike, ali ne koristimo šanse. To je zasad priča naše sezone", rekao je Lampard, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo je moj dom i cijenim podršku navijača. Chelsea je moj klub, ovdje sam igrao dugo i razočaran sam što nismo pobijedili. Imamo težak start", istakao je Lampard.

Chelsea u narednom kolu gostuje Norwichu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi