Poklon koji se ne propušta: Kvota na pobjedu Bayerna nije bila takva godinama

Gostuju Frankfurtu

Poklon koji se ne propušta: Kvota na pobjedu Bayerna nije bila takva godinama

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna danas igraju u gostima protiv Eintracht Frankfurta meč 22. kola njemačke Bundeslige.

Bayern je u prošlom kolu sve iznenadio kisom protiv slabašne Arminije (3:3), dok Frankfurt ima četiri uzastopne pobjede i u sjajnom raspoloženju dočekuju današnju utakmicu.

Minhenski klub ima deset bodova više od Frankfurta, ali će domaći uraditi sve da poremete planove aktuelnom prvaku Njemačke.

Iako Bayern protiv Arminije nije baš blistao mnogi su iznenađeni kvotama na kladionicama pred današnji duel. Jasno je da Frankfurt ima odličnu seriju, ali takvu kvotu na Bavarce niko nije očekivao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kladionica MOZZART je u svojoj bogatoj ponudi iznenadila sve visokom kvotom na pobjedu Bayerna za koju mnogi kažu da je "poklon koji se ne propušta". Tako visoka kvota na pobjedu Bayerna na nekom meču u Budesligi nije bila godinama.

Što se tiče kvota za meč Frankfurt - Bayern možete ih pogledati na OVOM linku. Podsjećamo, utakmica se igra od 15:30 sati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Pola ekipe fali a igraju ligu prvaka u srijedu i to putuju u Italiju, ova kvota je klasicna kladionicarska navlakusa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti