Koeman i jutros dobio loše vijesti

Povrijedio se De Jong

Koeman i jutros dobio loše vijesti

E. Čaušević

Barcelona je jučer na svom stadionu poražena od Real Madrida sa 2:1.

Katalonci su ponovo poraženi u El Clasicu, a Ronald Koeman je prvi trener ovog kluba koji je upisao tri poraza zaredom u susretima protiv kraljevskog klbua.

Nizozemski stručnjak se našao na velikom udaru kritika, a navijači traže njegov odlazak iz kluba.

Barcelona ni jučer nije blistala, te je većina igrača u potpunosti zakazala. To se ponajviše odnosi na Frenkieja de Jonga koji je odigrao jednu od lošijih utakmica u dresu Barcelone.

No, španski mediji su saopštili da je De Jong čak igrao s povredom koju je samo dodatno jučer pogoršao što je potvrdila i Barcelone.

Iz ovog kluba su potvrdili da je De Jong zadobio povredu tetive desne noge i da će nakon dodatnih pregleda biti utvrđeno koliko će odusustvovati s terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelonu već u srijedu očekuje gostovanje Rayo Vallecanu i sigurno je da De Jong neće biti spreman za tu utakmicu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi