Koemanova supruga nije mogla da vjeruje šta se dešava, navijači nogama udarali njegov automobil

Čini se da su malo pretjerali

Koemanova supruga nije mogla da vjeruje šta se dešava, navijači nogama udarali njegov automobil

E. Čaušević

Ronald Koeman sinoć je doživio velike neugodnosti kada je napuštao Camp Nou.

Barcelona je jučer pred svojim navijačima poražena u El Clasicu od Real Madrida sa 2:1 što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod najvatrenijih navijača katalonskog kluba.

Oni su već neko vrijeme nezadovoljni Koemanovim rezultatima i traže njegov odlazak iz kluba, ali on ne želi da podnese ostavku.

Nizozemski stručnjak očito čeka da mu klub uruči otkaz zbog čega bi dobio čak 12 miliona eura odštete. Barcelona ove sezone igra zaista očajno, a poraz od najvećeg rivala je nešto što navijači ne praštaju.

Najvatreniji navijači Barcelone sinoć su ispred stadiona čekali Koemana, a kada se on pojavio na kapiji sa svojim automobilom nastao je pravi haos.

Navijači su ga opkolili i zasuli raznim uvredama i tražili da napusti klub. Neki od njih su zaista pretjerali jer su počeli nogama udarati Koemanov automobil nakon čega je on "udario po gasu".

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, stajati, automobil, cesta i ulica

U automobilu je bila i njegova supruga koja je bila vidno šokirana s onim što se dešavalo. Nakon svega oglasila se i Barcelona, a iz kluba su osudili ovakvo ponašanje navijača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

No, da li će oni na ovaj način uspjeti da otjeraju nizozemskog stručnjaka s trenerske klupe ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Šta su pretjerali,odvajaju od usta za voljeni klub koji se ne miče sa mrtve točke,a on puni džepove i još se smije.
5 2
Mele
Ma za 12 miliona, kupiti moze stotine automobila, nije kriza, ostavku nece zuti nikad dati..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi