8

Komentari (8)

Hadzija123
Ma neda Bayern pare oni su navikli da osakate ekipe iz bundes lige da im otimaju najbolje igrace za sitne novce,oslabe sve i jednog protivnika pogotovo konkurente ali se i to promijenilo ne daju vise ni bundes ligasi igrace za sitno a i pojavilo se par ekipa sa novcima koji i ne daju ihrace ili ako ih daju prodaju po engleskoj jer uzimaju duplo ili troduplo vise od bayerna
Sloboda
HarisADP
Jahaha bajern skrti. Klub kriminalaca ko sloboda hahahah cuj bajern ahahahahahaahah
axel42
Kao prvo šta je to toliko smiješno. Kao drugo zašto ne u Bayern? Uostalom u Bayernu bi ovaj tip grijao klupu, naravno da oni nebi dali 80 mil za ovog. Nek da Manu, oni se ionako rasipaju parama, čuj 80 mil za Mc Quiera. Ko je to kriminalac u Bayernu? Hoeness, jeli? Utajio porez, odležo kaznu, plus odmah dao otkaz na mjesto presjednika kluba. Nije to Španija ili Italija pa da možeš raditi šta hoćeš a i dalje obnašati mjesto trenera, presjednika, menadžera itd
Dasler
@axel42 Smiješno mu je zato što je glup :)
Na ovom portalu je počela masovna najezda debila poput ovog, kenija, mekintosa itd.
Ovaj vlashki smrad @HarisADP je kreten neki maloljetni, nepismen kao i većina njegovih sunarodnjaka i jako bezobrazan, psuje, vrijeđa itd.
HarisADP
Ma njemacka je gora od spanije i italije. Henes 30 mil pokro njemacku i nakon toga opet predsjednik bajerna hahshsha. Of bajerna krao pare i otvorio farme pilica. Bajern je ko SDA zato mi smjesno. Kradu pare imss izvjestaj na bajernovoj stranici 150 m eura samo napisu potrošeno u druge svrhe.... Ma glupi ste vi da vam se ovo dve objasnjava. Uglavnom bajern i sda isti. Kazu nemamo para a sve pokradose.
HarisADP
@Dasler imam 33 godine i iz Bosanske Krupe sam, dodji da te prebijem
Dasler
@HarisADP Mogu doću samo da mi se rukuješ sa gospodinom iz međunožja!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.