FSCG potvrdio: Fudbal u Crnoj Gori vraća se 1. juna!

Nastavlja se nekoliko liga

FSCG potvrdio: Fudbal u Crnoj Gori vraća se 1. juna!

E. Čaušević

Fudbalski savez Crne Gore danas je potvrdio da će se sportske aktivnosti u ovoj zemlji nastaviti 1. juna.

FSCG je objavio danas da će se takmičenja u njihovoj organizaciji nastaviti 1. juna, a to se odnosi na Telekom 1. CFL, Drugu ligu, Omladinsku, Kadetsku, Žensku i Futsal ligu.

Ova odluka donesena je shodno odlukama Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti. Do kraja prvenstva u elitnom rangu crnogorskog fudbala ostalo je još 13 gola, a očekuje se da se liga prema predloženom kalendaru završi 19. jula.

Na taj način FSCG bi na blagovremeno dostavio Uefi učesnike u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Ukoliko UEFA produži rok za dostavljanje predstavnika u kvalifikacijama za evropska klupska takmičenja Fudbalski savez će revidirati kalendar takmičenja kako bi se obezbijedila veća pauza između dva prvenstvena kola", navodi se u saopštenju.

"Odigravanje polufinalnih i finalnog meča Kupa Crne Gore zavisi od datuma za prijavu klubova za učešće u evropskim takmičenjima, ukoliko bude termina za odigravanje mečeva i polufinalisti ne budu učesnici baraža za popunu Telekom 1. CFL", stoji u saopštenju nakon današnjeg sastanka čelnika FSCG sa predstavnicima klubova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti