FSRS Draška Ilića suspendovao na godinu dana

FSRS Draška Ilića suspendovao na godinu dana

Edmir Škorić
Teme:

Fudbalski savez Republike Srpske suspendovao je Draška Ilića.

Ilića je Disciplinska komisija FSRS postupajući po prijavi PFS Gradiška suspendovala na godinu dana.

Kako je navedeno, ovakva odluka donesena je poslije disciplinske prijave PFS Gradiška, a na osnovu člana 61. Statuta FSRS i u vezi sa članovima 70. i 102. Disciplinskog pravilnika FSRS.

Draško Ilić je predsjednik Područnog fudbalskog saveza Banjaluka, a kako se navodi u obrazloženju odluke o suspendovanju, dozvolio je da se klubovi Mladost Bajinci i Borac Šibovska (članovi PFS Gradiška) takmiče u Područnoj ligi Banjaluka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ilić je jasno razočaran zbog suspenzije, ali je poručio da ga "neće ukloniti čelnici Fudbalskog saveza RS" ovom odlukom.

Podsjećamo, Draško je brat Dragomira Ilića, vlasnika Krupe i upravo su njih dvojica stvorili klub koji je za kratko vrijeme postao pravi hit i trenutno je jedan od najrespektabilnijih premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi