Fudbaler Evertona na meti Barcelone?

Katalonci žele dovesti Johna Stonesa

Fudbaler Evertona na meti Barcelone?

Endin Čaušević

Defanzivac Evertona John Stones nalazi se na meti nekoliko evropskih velikana.

Ekipa Chelseaja već nekoliko mjeseci pokušava na Stamford Bridge dovesti štopera Evertona Johna Stonesea, a sada se u utrku za ovog fudbalera uključila i Barcelona.

Prema pisanju engleskih medija Barcelona je zainteresovana da dovede Stonesa u januarskom prelaznom roku, dok bi u suprotnom pravcu mogao nekadašnji fudbaler Arsenala Thomas Vermaelen. Iako je Chelsea spreman ponuditi oko 45 miliona funti za Stonesa, čelnici Evertona vrlo lako mogli bi pristati na ponudu Katalonaca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barceloni je početkom 2016. godine istekla FIFA-ina zabrana za prijavljivanje novih igrača i sada nemaju prepreke da na Camp Nou dovode nova pojačanja. Možda bi upravo Stones mogao biti prvo veliko pojačanje katalonskog giganta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi