Fudbaler Juventusa se obrukao kao rijetko ko: "Izvinjavam se, nisam ni čitao o čemu se radi"

Ubrzo uslijedilo izvinjenje

Fudbaler Juventusa se obrukao kao rijetko ko: "Izvinjavam se, nisam ni čitao o čemu se radi"

A. Čaušević

U Juventusu 25. april nije običan dan. I jučer se torinski klub prisjetio Andree Fortunata, odličnog beka koji je preminuo u 25. godini od leukemije.

Stara dama je na društvenim mrežama objavila fotografiju Fortunata uz podsjećanje da je uvijek u srcima svih onih kojim je drag Juventus kao klub.

U komentarima na objavljenoj fotografiji viđen je i gaf Juana Cuadrada. Kolumbijac je Fortunata zamijenio sa Adrienom Rabiotom koji je trenutno član Bianconera.

"Adrien, jesi li ovo to?", napisao je Cuadrado uz nekoliko emoticona koji pokazuju da je svoje komentar ostavio uz smijeh.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidio sam fotografiju bez da sam čitao opis i ono što se esilo u prošlosti. Samo sam je vidio i mislio sam da je Rabiot. Izvinjavam se svima", napisao je kolumbijski fudbaler nekoliko sati kasnije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi