Fudbaler koji je odbio BiH dobio prijetnje smrću

Ne osjeća se sigurnim

Fudbaler koji je odbio BiH dobio prijetnje smrću

Marko Vejinović, holandski reprezentativac koji je odbio poziv iz N/FSBiH, proživljava najteže trenutke karijere. 

Najskuplje ovosezonsko pojačanje Feyenoorda je označeno kao krivac za seriju loših rezultata, odnosno poraze u posljednjih pet mečeva, a korak dalje u cijeloj priči napravilo je sedam navijača koji su Vejinoviću prijetili smrću. 

Cijeli slučaj njegova uplašena supruga Sophie Fleur je ekspresno prijavila policiji, a tamošnji De Telegraaf navodi da su osobe kojima se "zamjerio" Vejinović za kratak vremenski period lišene slobode. 

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Navijači Feyenoorda su bijesni zbog loših rezultata u posljednje vrijeme. Tim kojeg trenira Giovanni van Bronckhrost (40) je ispao iz utrke za naslov, ali i za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti