Suspendovan zbog vrijeđanja novinara

Kazim-Richards u centru pažnje

Suspendovan zbog vrijeđanja novinara

Endin Čaušević

Fudbaler Feyenoorda Colin Kazim-Richard suspendovan je od strane svog kluba jer je vrijeđao novinara.

Nekadašnji fudbaler Fenerbahčea jučerašnju utakmicu Feyenoorda protiv PSV-a odgledao je sa klupu za rezervne igrača zbog čega je bio vidno nervozan. On je pred sami finip utakmice izvrijeđao jednog holandskog novinara koji ga je pitao zbog čega nije u sastavu.

"Klub je poduzeo mjere zbog jučerašnjeg incidenta na utakmici protiv PSV-a i želimo saopštiti da je Kazim-Richards suspendovan na dvije sedmice neigranja", navodi se u saopštenju Feyenoorda.

Ova suspenzija znači da Kazim-Richards neće trenirati s ekipom, neće putovati na gostovanja i neće igrati na utakmicama do kraja ovog mjeseca. Njegova suspenzija ističe 1. februara.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Kazim-Richards u dresu Feyenoorda u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 11 utakmica i postigao je jedan gol. U prošloj sezoni bio je jedan od najbolji igrača ekipe, u 27 utakmica uspio je postići 11 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti