Fudbaler Milana blokiran, Rossoneri ne žele da pošalju avion

Nepoznato kada će se vratiti

Fudbaler Milana blokiran, Rossoneri ne žele da pošalju avion

A. Čaušević

Fudbaleri Milana su danas započeli s individualnim treninzima nakon što su prethodnih dana testirani na koronavirus. 

Tokom pandemije koronavirusa mnogi stranci su napustili Milano i vratili se u rodne zemlje. Među njim je i Frank Kessie koji se još uvijek nije vratio u Italiju.

Rossoneri su prošle sedmice poslali zahtjeve svojim igračima da se vrate, međutim 23-godišnjak za sada ne uspjeva u tome i nepoznato je kada će se pojaviti u trening kampu Milanello.

Kessie već nekoliko sedmica boravi u rodnoj Obali Slonovače, ali pošto je ta afrička zemlja "zatvorena", veznjak nije u mogućnosti da nađe prijevoz od Apenina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Problem predstavlja i to što Milan ne želi da pošalje privatni avion po Kessieja jer kako Gazzetta dello Sport navodi Obala Slonovače nije iza ugla, uz to ne zna ni tačan nastavak prvenstva.

Osim Kessije od 12 stranca u Milano se još nije vratio samo Zlatan Ibrahimović. Šveđanin bh. korijena bi u u Italiju trebao stići za vikend.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti