Ibrahimović se za vikend vraća u Milano

Nekoliko sedmica boravio u Švedskoj

Ibrahimović se za vikend vraća u Milano

Prva zvijezda Milana Zlatan Ibrahimović vraća se u grad mode ovog vikenda, prenose italijanski mediji.

Ibrahimović je napustio Italiju na samom početku koronavirusa te je boravio u Švedskoj gdje je trenirao s ekipom Hammarbyja.

Planirao je ostati tamo još nekoliko dana, ali čelnici Milana ipak su mu naredili da se mora vratiti što prije kako bi na vrijeme obavio dvosedmični karantin i bio spreman za početak grupnih treninga.

Zbog toga se Ibra spakovao i u Italiji će biti vjerovatno u subotu iako ni petak nije iključen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Milan je započeo individualne treninge ovog jutra u Trening kampu Milanello i to nakon što su svi fudbaleri testirani na Covid19. Vlada je donijela odluku kako će grupni treninzi moći da počnu od 18. maja. Gazzetta dello Sport prenosi kako će se Ibrahimović saigračima na istim pridružiti šest dana poslije toga.

Dodajmo da je Zlatan u Milan stigao u januaru i potpisao ugovor na šest mjeseci. Do sada je u povratničkoj kampanji postigao četiri gola na 10 utakmica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi