Fudbaler Nantesa suprugu napao čekićem i završio iza rešetaka
(Foto: EPA)

Nevjerovatna situacija

Fudbaler Nantesa suprugu napao čekićem i završio iza rešetaka

M. Šljivak

Napadač francuskog Nantesa, 27-godišnji Malijac Kalifa Coulibaly, proveo je noć u zatvoru nakon što je protekle sedmice čekićem napao suprugu.

Coulibaly je iz nepoznatih razloga napao suprugu čekićem, a slučaj su policiji prijavile zabrinute komšije i to nakon što su čuli galamu.

Policija je brzo reagovala. Malijac je uhapšen i proveo je noć iza rešetaka, a ubrzo ga je iz zatvora izvukao sin predsjednika Nantesa Franck Kita.

Iako je bila životno ugrožena, gospođa Coulibaly nije željela da optuži Kalifu za nasilje u porodici i odlučila je sve zaboraviti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, moguće je da će se napadač Nantesa ipak pojaviti na sudu. Lokalni tužioc je najavio pokretanje procesa protiv Colibalyja.

Intersantno je da se slučaj desio prošlog četvrtka. Malijski fudbaler je iz zatvora izašao u petak ujutro i već je u subotu igrao meč prvenstva protiv Caena.

Top Komentari

Chupy
Kod nas bi odmah dobio nadimak "macola" :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi