Fudbaler rođen 2000. godine očekuje prolaz protiv Želje
FOTO: Savo Prelević

Tek proslavio 17. rođendan

Fudbaler rođen 2000. godine očekuje prolaz protiv Želje

Mladi napadač Zete Nikola Krstović bio je optimističan nakon žrijeba 1. pretkola Evropske lige održanog u Nyonu.

Crnogorski klub je za protivnika dobio Željezničar protiv kojeg će ipak biti u ulozi blagog autsajdera, ali nikako bez šansi za prolaz.

"Izvukli smo ozbiljnog i kvalitetnog protivnika. Po meni je kvalitet oba tima jednak, ali mislim da ćemo uspjeti da ostvarimo zacrtani tim i plasiramo se u narednu fazu kvalifikacija", poručio je fudbaler Zete za CG Fudbal.

Zanimljivo, Krstović je rođen 5. aprila 2000. godine i ima samo 17 godina, a u debitantskoj sezoni u seniorskom fudbalu postigao je sedam golova i to sve u proljetnom dijelu prvenstva.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prva utakmica Željezničara i Zete igra se na Grbavici 29. juna, dok je revanš na rasporedu 6. jula. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi