Fudbaler Tottenhama "raznio" Neymara - penala nema

Brazilac završio u reklamama

Fudbaler Tottenhama "raznio" Neymara - penala nema

Sinoćnji prijateljski duel Brazila i Kolumbije obilježio je povratak Neymara u dres Karioka nakon što je propustio Copa Americu zbog povrede.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a Neymar je asistirao za prvi i postigao drugi gol svoje selekcije.

Možda je Neymar mogao izboriti i penal kojim bi Brazil dobio veliku šansu za 3:2, ali sudija Elfath nije mislio da Karioke zaslužuju kazneni udarac.

Neymar je ušao u kazneni prostor, a onda ga je kolumbijski reprezentativac, inače fudbaler Tottenhama, Davinson Sanchez doslovno raznio i zakucao u reklame.

Bilo je ovo puno više od običnog remplovanja, ali sudija je očigledno zaključio da je Sanchez djelovao u granicama dopuštenog.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Pokusao se Neymar uvaliti, CIKO GA POCJEPAO KAO FOCAK RODNI LIST..
28 6
pipun
To deri foliranta mamu mu firgosku
27 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi