Fudbaler Werdera svojim potezom zgrozio svijet

Svojom gestikulacijom šokirao javnost

Fudbaler Werdera svojim potezom zgrozio svijet

E. Čaušević

Fudbaleri Werdera danas su na domaćem terenu remizirali protiv Mainza (1:1) u okviru 27. kola Bundeslige.

Werder je danas osvojio samo bod protiv Mainza, a gosti su čak imali i prednost od 38. minute golom Baumgartlingera. Ipak, u finišu prvog dijela domaći su izjednačili nakon što je iz penala pogodio Pizarro.

Ipak, današnji meč obilježio je detalj iz drugog dijela, a u centru pažnje bio je defanzivac domaćih Papy Djilabodji. Naime, on je u jednom duelu udario Pabla De Blasisa, a nakon toga pokazivao mu je da će mu odsjeći glavu. Ovaj potez Djilabodjija zgrozio je svjetske medije koji traže kaznu za ovog igrača Werdera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:


Pappy Djilaboudji, neprimjereno ponasanje by situacijeliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi