Fudbaler Zrinjskog bi u Crvenu zvezdu: "Nije mi bitna plata..."
Foto: EPA

Već se nudio Zvezdanu Terziću

Fudbaler Zrinjskog bi u Crvenu zvezdu: "Nije mi bitna plata..."

Luis Ibanez izjavio je kako ne bi imao ništa protiv da napusti Zrinjski i vrati se u Crvenu zvezdu.

Argentinac trenutno važi za jedno od najzvučnijih imena u Premijer ligi BiH, ali reputaciju kakvu je stekao igrajući za Dinamo i Crvenu zvezdu nije još opravdao u 'dresu s lentom', ponajviše zbog učestalih povreda.

Sada se u srbijanskim medijima pojavila izjava Ibaneza u kojoj je, između ostalog, kazao da bi volio ponovo obući dres Crvene zvezde i da mu novac uopšte nije bitan.

"Nekoliko puta sam se ponudio Terziću jer sam želio da se vratim. Nije mi čak bila bitna ni plata, pristao bih i za manje para. Međutim, Zvezda tad nije bila zainteresovana za mene. Ja sam uvijek želio da se vratim u klub, a isto mislim i sad", kazao je Ibanez u razgovoru za Žurnal, pa dodao:

"Čak me i navijači redovno zovu u Beograd i moram da priznam da mi je veoma drago što me nisu zaboravili."

Ne skriva Argentinac da bi volio sarađivati sa proslavljenim fudbalerom Intera Dejanom Stankovićem koji je danas trener Crvene zvezde.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svu znaju ko je on. On je legenda Crvene zvezde, a pored toga je i veoma cijenjen u Italiji. Siguran sam da će odraditi dobar posao", poručuje Ibanez.

Defanzivac Zrinjskog je inače sa Crvenom zvezdom osvojio titulu u sezoni 2015/2016. kada je na čelu kluba bio Miodrag Grof Božović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
ma lik otkad je dosao kod nas nista nije pokazao, ne znam kako misli da bi mogo igrat za neki jaci klub, a i oovi iz Zrinjskog da su pametni odmah ga otjerat nakon ove izjave plaćate ga, ne igra, jos bi plus nedje drugo za manje pare, odmah mu otkaz spucat pa nek ide zvijezdu al 09
4 1
Ekspert
Ne može ni u Zrinjskom igrati. Nažalost, bivši igrač, a ovaj interview je stara vijest, kasnite.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi