Fudbaleri FK Zvijezda 09 uz pjesmu Halida Bešlića dočekali zimsku pauzu

Odlično se proveli

Fudbaleri FK Zvijezda 09 uz pjesmu Halida Bešlića dočekali zimsku pauzu

E. Čaušević

Fudbaleri Zvijezde 09 uspjeli su do kraja prvog dijela sezone Premijer lige BiH da se izvuku iz donjeg dijela tabele.

Zvijezda 09 je veoma loše otvorila ovu sezonu i neko vrijeme bila na samom dnu, no igrači ovog kluba su potom počeli odlično igrati i uvezati čak pet pobjeda zaredom.

Do kraja prvog dijela osvojili su 21 bod i trenutno se nalaze na osmoj poziciji Premijer lige BiH. Igrači ovog kluba su znali kako da proslave dobre igre iz prvog dijela, te su uz pjesmu i zajedničko druženje dočekali zimsku pauzu.

Sjajna atmosfera vladala je na slavlju ovog tima, a igrači su u jednom trenutku uzeli i mikrofon u svoje ruke. Jedan od njih je uz pjesmu Halida Bešlića zaradio i veoma dobar "bakšiš".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi