Fudbaleri Intera od danas mogu napuštati svoje domove

Istekao obavezni karantin od 14 dana

Fudbaleri Intera od danas mogu napuštati svoje domove

Italija je i dalje u potpunom haosu zbog epidemije koronavirusa. Samoizolacija je obavezna za sve koji nemaju valjan razlog za napuštanje svojih domova, neki su morali i u potpuni karantin, pa tako i fudbaleri.

Naime, fudbalska takmičenja u Italiji su prekinuta, a ubrzo nakon toga su izdate naredbe o potpunoj samoizolaciji.

Igrači Intera, kluba iz regije najteže pogođene koronavirusom, nisu pokazivali simptome novog virusa (Covid-19) tokom proteklih 14 dana u karantinu i od danas mogu napuštati svoje domove.

Podsjetimo, čitava ekipa Intera je bila u izolaciji zadnjih 14 dana, od poraza u Derby d'Italia osmog marta. Utakmica Inter - Juventus je odigrana bez publike.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calciomercato.com saopštava da niko od igrača Intera tokom proteklih 14 dana nije pokazivao simptome koronavirusa i od danas mogu napuštati svoje domove kako bi otišli u nabavku, do apoteke itd.

I dalje neće moći nastaviti sa treninzima - dok se zabrana svih fudbalskih aktivnosti u Italiji ne ukine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi