Inter odbio prvu ponudu Barcelone za Lautara Martineza

Katalonci nude novac i jednog igrača

Inter odbio prvu ponudu Barcelone za Lautara Martineza

Endin Čaušević

Argentinski napadač Lautaro Martinez ovog ljeta će očito biti glavna meta Barcelone.

Lautaro pruža odlične partije u dresu Intera s kojim je skrenuo pažnju na sebe nekoliko evropskih velikana. No, čini se da je najviše "zagrizla" Barcelona koja pokušava već sada da osigura potpis Lautara.

Argentinac u ugovoru s Interom ima klauzulu da početkom ljetnog prelaznog roka može napustiti Meazzu ukoliko neki klub plati 111 miliona eura.

No, u Barceloni pokušavaju sniziti cijenu i uključiti jednog igrača u razmjenu. Italijanski mediji pišu da su Katalonci ponudili Interu 70 miliona eura i Nelsona Semeda za Lautara, ali klub iz Milana je to odmah odbio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očito je da u Interu žele samo novac za Lautara, te da im igrači koje nudi Barcelona kao dio ovog transfera nisu zanimljivi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi