Fudbaleri Juventusa se polako okupljaju: Miralem Pjanić se vratio u Torino!

Uskoro se vraćaju i ostali internacionalci

Fudbaleri Juventusa se polako okupljaju: Miralem Pjanić se vratio u Torino!

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić vratio se u Torino.

Bh. veznjak je privatnim avionom otputovao u Italiju, gdje će se javiti klupskim obavezama u narednom periodu pred planirani nastavak sezone u italijanskoj Seriji A.

Pjanić će naravno naredne dane provesti u karantenu. U Italiji se obavezni karanten završava 3. maja, a već dan kasnije klubovi bi trebali početi s treninzima.

Uveliko se radi na povratku fudbala na Apenine, a utakmice iz ove zemlje bismo mogli gledati već krajem mjeseca maja kada su na planirane polufinalne utakmice Kupa Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nastavak sezone u Seriji A planira se za početak juna, a Juventus trenutno ima bod prednosti ispred Lazija.

Pjanić je ove sezone odigrao 32 utakmice i upisao je tri gola i četiri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi