Fudbaleri koji su zamalo preminuli na terenu
Fudbal nekada zna biti veoma surov i rezultatski značaj baciti u drugi plan, a karijere ili čak živote fudbalera zauvijek odnijeti

Fudbaleri koji su zamalo preminuli na terenu

10. Fernando Torres

Prošlo je već pet mjeseci od velike tragedije koja je zadesila Abdelhaka Nourija, fudbalera Ajaxa koji se srušio na travu 'iz čista mira' tokom prijateljske utakmice protiv Werdera i više nikada nije ustao.

Fernando Torres je sigurno jedno od najpoznatijih imena na ovoj listi. Napadač Atletico Madrida se nakon jednog duela sa fudbalerom Deportivo La Corune srušio na travu te je glavom udario u zemlju.

Reakcije fudbalera koji su se nalazili u blizini bile su zastrašujuće, ali na svu sreću sa Torresom je samo nekoliko dana kasnije sve bilo u redu i vratio se na teren.

On je zaista imao velike sreće jer ova situacija nije ostavila nikakve posljedice na njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi