Dobra atmosfera na treningu

Fudbaleri Lecha odradili trening pred utakmicu sa Sarajevom

Fudbaleri Lecha odradili su svoj posljednji trening na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" pred prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Sarajeva. 

Trening tima iz Poznana je protekao u sjajnoj atmosferi po povremeno kišovitom vremenu, na koje će se izabranici Macieja Skroze morati prilagoditi ukoliko sutra žele izboriti pozitivan rezultat.

Trener Lecha je svjestan važnosti sutrašnje utakmice protiv Sarajeva, a na konferenciji za medije uoči početka treninga istakao je da očekuje tešku utakmicu. 

"Ovo je mnogo važnija utakmica od ostalih koje smo igrali u posljednje vrijeme i sigurno da nas očekuje teška utakmica. Sarajevo ima dosta sjajnih igrača na koje moramo obratiti posebnu pažnju. Sarajevo je mnogo snažno u veznom redu. Sviđa mi se kako igra Cimirot, a u napadu je posebno opasan Benko. Cijeli tim Sarajeva je odlično tehnički pripremljen", riječi su Skroze. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Lecha na rasporedu je sutra s početkom u 21:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.