Fudbaleri Milana večeras imaju goste na treningu
Foto: EPA

Novi vlasnici stižu u Milanello

Fudbaleri Milana večeras imaju goste na treningu

Ekipa Milana se već uveliko priprema za derbi meč sa Interom, koji se igra u subotu.

Dok Vincenzo Montella kuje taktiku za Derby della Madonnina, u klubu se dešavaju velike stvari i italijanski gigant je jučer službeno dobio nove vlasnike.

Završila se 31-godišnja vladavina Silvija Berlusconija, a novi vlasnici Milana postali su Yonghong Li i Han Li, koji imaju velike planove na San Siru.

Sinoć su novi vlasnici bili na večeri sa Berlusconijem, kojoj su prisustvovali i novi direktori Milana Marco Fassone i Massimiliano Mirabelli, a večeras su najavili dolazak na trening,

Novi vlasnici Milana posjetit će klupski trening centar Milanello, gdje će se upoznati sa fudbalerima Rossonerra i trenerom Montellom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Yonghong Li i Han Li će pružiti podršku ekipi pred sutrašnji derbi sa Interom, koji se igra u neobičnom terminu od 12:30.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije