Fudbaleri Radnika napunili mrežu Grafičara, pa otputovali u Crnu Goru

Fudbaleri Radnika napunili mrežu Grafičara, pa otputovali u Crnu Goru

Adnan Beganović

Fudbaleri Radnika, najprijatnijeg iznenađenja prvog dijela premijerligaške sezone, otputovali su u Crnu Goru gdje će odraditi drugi dio priprema za nastavak sezone.

Nakon što su prvi dio priprema odradili u Bijeljini izabranici Slavka Petrovića otputovali su u Crnu Goru gdje će ostati do 12. februara, te će odigrati tri prijateljska susreta.

Dan prije odlaska u Crnu Goru trenutno četvrtoplasirana ekipa Premijer lige odigrala je prijateljski susret sa Grafičarom i upisala je ubjedljivu pobjedu od 4:0. Strijelci za ekipu iz Bijeljine bili su Obradović, Stokić, Maksimović i Janković.

Na kraju treba dodati i da su iz Radnika "pokupili" gotovo sve nagrade u izboru najboljih sportista Bijeljine za 2015. godinu. Trener Petrović je proglašen za najboljeg stručnjaka u Bijeljnini, predsjednik UO Mladen Krstajić je najbolji sportski radnik, a najbolja muška ekipa je FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim toga standardni defanzivac Radnika i jedan od najboljih odbrambenih igrača Premijer lige, Samir Memišević, izabran je za drugog najboljeg sportsitu Bijeljine, a ispred njega je bio samo odbojkaš Vladimir Milićević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi