Krstajić: Naš cilj je plasman u Evropu

Predsjednik kluba iz Bijeljine poručio

Krstajić: Naš cilj je plasman u Evropu

Predsjednik Radnika iz Bijeljine Mladen Krstajić je na press konferenciji upriličenoj povodom početka priprema i potpisivanja ugovora sa petoricom novih igrača govorio o planovima i ambicijama u nastavku sezone, a osvrnuo se i na uspješno poslovanje u januarskom prelaznom roku.

Dres kluba iz Bijeljine će od naredne polusezone nositi Joco Stokić, Mladen Zeljković, Nenad Srećković, Dejan Janković i Darko Stanojević, dok je Ivan Jakovljević produžio ugovor na još godinu dana.

"Prelazni rok smo završili u prva tri dana. Prije njegovog početka smo već pregovarali sa nekim igračima i završili smo taj dio posla, pa ćemo u nastavku sigurno imati jači tim nego jesenas. Uspjeli smo da dovedemo igrače koji imaju kvalitet, što je bila želja svih nas u Radniku i trenera Slavka Petrovića", rekao je Krstajić, te dodao:

"Bitno je da pripreme odradimo na najbolji mogući način. Dolaskom novih igrača popravit ćemo našu ofanzivu jer se radi o pojačanjima koja mogu iznijeti teret borbe za Evropu. U drugom dijelu sezone želimo napraviti taj veliki iskorak".

Uoči početka ove sezone, Mladen Krstajić je istakao kako je glavni cilj Radnika izboriti opstanak. Nakon 18 kola, klub iz Bijeljine se nalazi u vrhu tabele sa realnim izgledima za plasman u međunarodna takmičenja. 

"Znamo kakav nam posao predstoji. Vjerujemo u stručni štab i igrački kadar, a ja mislim da i oni vjeruju nama. Svi zajedno moramo raditi da ispunimo naš cilj, a nadam se da ćemo se na kraju radovati. Naši igrači nemaju nikakvo opterećenje što se tiče rezultata, ali pokušat ćemo na kraju sezone izboriti Evropu, bilo kroz ligu ili Kup", zaključio je predsjednik FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će prvi dio priprema odraditi u Bijeljinu, dok je predviđeno da se drugi dio obavi u Crnoj Gori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi