Fudbaleri Watforda se željeli obračunati sa navijačima, pljuštale uvrede
Foto: Screenshot

Holebas pozivao navijača da siđe sa tribine

Fudbaleri Watforda se željeli obračunati sa navijačima, pljuštale uvrede

Ekipa Watforda igra dosta loše u dosadašnjem dijelu sezone Premier lige, a danas ih je Southampton izbacio i iz FA Kupa.

Stephensov gol iz 4. minute je bio dovoljan za pobjedu Svetaca i prolaz u osminu finala FA Kupa, što je čigledno teško palo navijačima Watforda.

Naime, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka navijači Stršljenova su se "okomili" na fudbalere svoje ekipe, a posebno na Christiana Kabaselea i Josea Holebasa koji su prišli tribini u želji da se zahvale svojim pristalicama.

Međutim, navijači su ih "počastili" psovkama i riječima da su "sr**e". Kabasele i Holebas, međutim, nisu imali namjeru samo slušati ovakve uvrede, pa su se, čini se, htjeli obračunati sa pojedinim navijačima.

Kabaselea je jedan od saigrača jedva udaljio od tribine, dok se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se može vidjeti kako Holebas poziva nekoga od navijača da priđe bliže i "raspravi" stvari sa njim.

Očigledno u Watfordu stvari više ne štimaju ni između fudbalera i navijača, a Stršljenovi se nalaze u veoma lošoj formi, pa su izgubili devet od posljednjih 13 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi