Gracia zamijenio Marca Silvu na klupi Watforda

Španski stručnjak trenersku karijeru nastavlja na Otoku

Gracia zamijenio Marca Silvu na klupi Watforda

Teme:

Watford je zvanično predstavo novog šefa struke. Riječ je o Javiju Graciji, nekadašnjem treneru, između ostalih, Malage i Osasune.

Gracija će na klupi Watforda naslijediti Marca Silvu kojem je jučer uručen otkaz nakon serije loših rezultata ekipe sa Vicarage Roada u Premier ligi.

Watford je u zadnjih 11 utakmica engleskog šampionata upisao čak osam poraza, pa čelnici kluba nisu imali drugog izbora osim da potraže novog trenera.

Javi Gracia je sa Watfordom potpisao ugovor na 18 mjeseci, a ovo će mu biti prvi angažman na Otoku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 47-godišnji stručnjak je sa dosta uspjeha vodio ekipu Malage od 2014. do 216. godine, da bi nakon toga preuzeo Rubin Kazan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi