9

Komentari (9)

ante fijamengo
Poštovani, postoje normativni akti kluba gdj su tačno određene nagrade i kazne . Dana 02.10.2018 godine, donesena je odluka o kažnjavanju za utakmice odigrane u septembru. Svi igrači su bili upoznati s tom odlukom, te nakon 20-ak dana su krenuli u štrajk. Malo smiješno! Imaju plate po nekoliko hiljada maraka, sve uslove za normalan rad, nema kašnjenja... I ne smiju se kažnjavati?! Ma treba im jebat mater !!!
HRASNO_1921_HRASNO1921
Miske Miske gradi boli te khurac hahahaha, sta kazu lobotomci? "Organizovani ataci na klub od strane pojedinaca, pojedinih medija, kao i sindikalnih organizacija" hahahahaha, STOKO !
casimiro
oj ove uprave debila,taman se ekipa digne ti je spustas kaznjavanjem!!!fakat cirkus!
Edin Merlin
HAHAHAHAHAHAHAHA Futavi željeŠČar
fudbaler
Izgradjena je tribina, igraci imaju gdje ako im ne odgovara...
mlacenica1
Kakav debil moras biti da igraca ne das platu jer nisi zadovoljan rezultatom I da mislis da ti to moze proci. Pa to isto da radis u firmi koja lose posluje, pa ti odbiju od plate jer je gazda nezadovoljan. Da to tako Moze, nijedan biznis ne bi propao - jednostavno, ako nisi u plusu, ne moras dijeliti plate i sve rijeseno.
Romario 77
Apsolutno slazem fudbalski klub nije firma Megamix ne ide prodaja ti komercijali odrezes platu. u fudbalu vise faktora itice na rezultat pa i selekcija ekipe . Uprava nije trebala sankcionisati ekipu sad kad se dize .
bebi
miske ajde lagano odlazi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.